Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Στο στόχαστρο για διάλυση και η Δημοτική Αστυνομία !



ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

     ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

     ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΤΑ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοζάνη 5/7/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                Όλα δείχνουν ότι μέσα στο καλοκαίρι  θα κλιμακωθεί  η επίθεση της δικομματικής (πλέον) κυβέρνησης στο κόσμο του μόχθου και της εργασίας. Με σειρά ενεργειών και δηλώσεων, αποφάσισαν να τελειώνουν μια και καλή, εφαρμόζοντας τις εντολές της τρόικας, με τους εργαζόμενους στο δημόσιο, παραδίδοντας τα επίμαχα υπουργεία στα χέρια αυτών που ευαγγελίζονταν την κάθαρση, μέσω της  άκριτης κατάργησης της μονιμότητας από την πρώτη στιγμή της κυβερνητικής συμμαχίας.


                Ο ξαφνικός θάνατος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, αλλά και οι εξαγγελίες που «διαρρέουν» καθημερινά, για το κλείσιμο των ΕΑΣ, ΕΑΒ, ΕΛΒΟ, την κατάργηση των ΝΠΙΔ των Δήμων, της έναρξης του δεύτερου κύματος της διαθεσιμότητας από 30 Δήμους, της μετακίνησης χιλιάδων εκπαιδευτικών από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, των μαζικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, συνεχίζονται σήμερα χρησιμοποιώντας τα στρατευμένα για το σκοπό αυτό ΜΜΕ. Αυτή τη φορά ο στόχος είναι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  για να πανικοβάλουν 4.000 συναδέλφους, που πανελλαδικά στελεχώνουν αυτές τις υπηρεσίες και τα ερωτήματα που γεννιούνται από τις διάσπαρτες αυτές ανακοινώσεις είναι πολλά και πρέπει να απαντηθούν από τους πολιτικά υπευθύνους, που εφαρμόζουν (;), το αποτέλεσμα μιας ώριμης (;) και καλά σχεδιασμένης (;) παρέμβασης στο χώρο του Δημοσίου.

 Οι εργαζόμενοι και στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα με τους αγώνες και την αλληλεγγύη τους θα ανατρέψουν αυτές τις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης για την Ελληνική κοινωνία, θα προστατέψουν τα εργασιακά δικαιώματα και θα οικοδομήσουν ένα διαφορετικό μέλλον για τους ίδιους, τη νέα γενιά και γενικότερα τη χώρα. Επιβάλλεται εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα από όλους μας.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: