Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Καθηγητές Εθελοντικής Κίνησης Πολιτών ΑΞΙ.ΖΩ (Αξιοπρεπής Ζωή για όλους)

 1. Να απαιτήσουμε άμεση επαναπρόσληψη όλων των συναδέλφων μας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

2. Να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο κάθε κλείσιμο σχολειού σε όλη την Ελλάδα

3. Να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο αφού καταφέρουμε να μείνουμε στα σχολειά μας και στη δουλειά μας να πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση- έκτρωμα που δίνει 10 μόρια στα προσόντα και 90 μόρια στην γνώμη του Διευθυντή και του Σύμβουλου(!) και είναι άλλος ένας τρόπος για να πετάξει πάλι χιλιάδες εκπαιδευτικούς εκτός σχολείου.

4. Να είμαστε αλληλέγγυοι και παρόντες στους αγώνες όλων των εργαζομένων και των πολιτών σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους κλάδους από την ΕΡΤ μέχρι τις Σκουριές της Χαλκιδικής, από τους ΟΤΑ μέχρι τα Νοσοκομεία

5. Να είμαστε δυναμικά ενάντιοι μαζί με όλους τους εργαζόμενους σε κάθε είδους πρόστυχη ιδιωτικοποίηση όπως του ρεύματος, του νερού κι όλων των δημόσιων αγαθών που ενώ σε άλλες χώρες είδαν τα χαΐρια τους και την καταστροφή που επέφεραν και τα ξανακάνουν πάλι κρατικά και Δημοτικά( Γαλλία, Γερμανία, Νότια Αμερική κ, α) οι δικοί μας εξουσιαστές εδώ υπογράφουν καθημερινά τους αποδεδειγμένα καταστροφικούς νόμους των ιδιωτικοποιήσεων, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και των φίλων τους και να θάψουν όλη την υπόλοιπη κοινωνία.

6. Να γίνουμε η ορμητήρια δύναμη για μια μεγάλη Γενική Απεργία από όλους τους κλάδους κι από όλους τους αγωνιζόμενους και πληττόμενους πολίτες που θα οδηγήσει στο γκρέμισμα αυτής της σαθρότητας που μας παρουσιάζεται ως οργανωμένη εξουσία και στην απελευθέρωση από αυτά τα δεσμά, την ταπείνωση και τον όλεθρο που μας υποχρεώνουν να ζούμε.

Τώρα! θα πούμε ΣΤΟΠ σε όλα αυτά
αρχίζοντας από τις μετατάξεις μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη για ό,τι ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: