Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Παντού αγώνας από τη βάση!

Πάνω από 3000 συμμετείχαν στην πορεία στην Πάτρα που καλούσε ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων. Η πορεία ξεκίνησε 10.30 στην Πλατεία Όλγας, μια πλατεία που όπως φάνηκε και από τις δυναμικές συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών αποτελούσε αποτελεί και θα αποτελεί ζωτικό σημείο αναφοράς του αντιφασιστικού και ευρύτερα του κοινωνικού και ταξικού κινήματος της Πάτρας εδώ και αρκετές δεκαετίες .

Στην πορεία έγινε παρέμβαση για τις εκκενώσεις των καταλήψεων και μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα της διαχειριστικής συνέλευσης της κατάληψης Παραρτήματος. Υπήρχε επίσης πανό και τραπεζάκι με βιβλία του αναρχικού χώρου.
Την πορεία καλούσαν συγκεκριμένα:

η Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας, το Σωματείο ΔΕΥΑΠ, το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Πάτρας, το Σωματείο Καθαριότητας Δήμου Πάτρας, το Σωματείο εργαζομένων ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ), το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Μαγείρων Πάτρας, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Π.Ε. Αχαΐας / Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το Σωματείο Εργαζομένων Πόρτο Ρίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: