Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ , την Πέμπτη 20/3/2014 στις 18:00 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης



Κοζάνη 17/3/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στο τρίτο κατά σειρά ΠΑΝΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ , την Πέμπτη 20/3/2014 στις 18:00 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

·         Διέλυσαν τον ΕΟΠΠΥ (με την ίδια ευκολία που είχαν εντάξει όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σ’ αυτόν)
·         Διαλύουν τη ΔΕΗ, αντί να την κάνουν ξανά κερδοφόρα
·         Ετοιμάζονται να παραχωρήσουν την καθαριότητα των Δήμων, ξεπουλούν τις υπηρεσίες της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ., ολοκληρώνοντας σιγά σιγά την τελευταία πράξη του προαναγγελθέντος θανάτου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
·         Αποφάσισαν να τελειώνουν μια και καλή, με τους εργαζόμενους στο δημόσιο, μέσω της  άκριτης κατάργησης της μονιμότητας από την πρώτη στιγμή της κυβερνητικής συμμαχίας, σπρώχνοντας κι άλλους στην ανεργία και τη ανασφάλεια, μιας που το ποσοστό του 30% περίπου της καταγεγραμμένης ανεργίας δεν είναι μάλλον αρκετό.
·         «Διαρρέουν» εξαγγελίες για την κατάργηση των ΝΠΙΔ των Δήμων, μετά τα  αλλεπάλληλα  κύματα της διαθεσιμότητας από  Δήμους, την προσχηματική «σωτήρια» ενδο-αυτοδιοικητική κινητικότητα, την εκδίωξη  χιλιάδων εκπαιδευτικών από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, των μαζικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα.
·         Η νέα μαγική συνταγή της «κάθαρσης» στο δημόσιο είναι η αποκαλούμενη «αξιολόγηση» του προσωπικού, όπου εκ προοιμίου το 15% πρέπει να βγει σκάρτο!!!
·         Ταυτόχρονα ακόμα και η πρώτη κατοικία βρίσκεται στο στόχαστρο κράτους και τραπεζών με 160.000 σπίτια να βρίσκονται ένα βήμα από τον πλειστηριασμό.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα με τους αγώνες και την αλληλεγγύη μας, θα ανατρέψουμε τις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης για την ελληνική κοινωνία, θα προστατέψουμε τα εργασιακά δικαιώματα και θα οικοδομήσουμε ένα αξιοπρεπές μέλλον για μας και τα παιδιά μας.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ
Μια πρωτοβουλία των Συλλόγων Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: