Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ O.Γ.Α.











































































ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                       Κοζάνη  27/10/2014
Ο.Τ.Α. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ                                                  Αριθ.Πρωτ. 30 

ΠΡΟΣ: Ανταποκριτές Ο.Γ.Α.
Έδρες τους


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ O.Γ.Α.


Μετά την αυθαίρετη περικοπή της αποζημίωσης των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. και τις συναντήσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με το Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Ξενοφών Βεργίνη, συνεχίζεται ο εμπαιγμός και η απαξίωση των Ανταποκριτών.

Είναι ξεκάθαρο ότι μεθοδεύεται η πλήρης κατάργηση της αποζημίωσης των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. και η παρουσία μας στην Ομάδα Εργασίας που σύστησε το Ταμείο θα χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για τη δημιουργία εντυπώσεων τόσο στους ασφαλισμένους όσο και στους εργαζόμενους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. είχε προειδοποιήσει το Διοικητή του Ο.Γ.Α. πως σε περίπτωση μη καταβολής της αποζημίωσης των Ανταποκριτών, χωρίς περικοπές θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε, στη συνεδρίασή της την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, να επικαιροποιήσει την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την προκήρυξη ΑΠΟΧΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. από τα καθήκοντά τους, από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014. Σε περίπτωση που το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, οι Ανταποκριτές θα καταθέσουν τις ομαδικές παραιτήσεις τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Δαλαγιώργος                                  Ιωσήφ Μιχαηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: