Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ προεκλογικό σποτ της νεολαίας της ΝΔ κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων!

Προσβλητικό σποτ της νεολαίας ΝΔ κατά των δημοσίων υπαλλήλων


Με ένα νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΝΝΕΔ χλευάζει την άρνηση των δημοσίων υπαλλήλων να περάσουν την διαδικασία της αξιολόγησης, την ώρα που οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως μεγάλη μερίδα τους στρέφονται προς τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο βίντεο, ο δημόσιος υπάλληλος (ο Βασιλάκης) που αντιτίθεται στην αξιολόγηση, πίνει το φραπέ του, δεν σηκώνει το τηλέφωνο, ενώ στον τοίχο πίσω του υπάρχουν αφίσες της συνδικαλιστικής του παράταξης. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο διερωτάται με ύφος: «Εμένα θα αξιολογήσεις; Κάποιο λάθος κάνεις. Εσύ αξιολογήθηκες για να αξιολογήσεις εμένα;». Το σποτ καταλήγει με τον «Βασιλάκη» να σηκώνεται από το γραφείο του με την καρέκλα κολλημένη επάνω του, ενώ ακούγεται: «Τι δεν καταλαβαίνεις Βασιλάκη; Παντού σε όλο τον κόσμο αξιολογούνται».

Για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το παραμύθι: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήμασταν ενάντια στην αξιολόγηση.

ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ 

στην προσπάθεια κομματικού ελέγχου του δημοσίου, στην προσπάθεια να βαπτιστούν οι προσχεδιασμένες και στοχευμένες απολύσεις "αξιολόγηση".

Είμαστε ενάντια στην προκαθορισμένο ποσοστό "άριστων, ", "μέτριων", "ανεπαρκών".

Είμαστε ενάντια στην αντιεπιστημονική, απατεωνίστικη μέθοδο του Κυρ. Μητσοτάκη που την καταδίκασαν με επιχειρήματα όλοι οι επιστημονικοί φορείς της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: