Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 – 12.00 μ.μ. έως τέλος ωραρίου ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στους Ο.Τ.Α. του ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2015

                                                                                     Αριθμ. Πρωτ.: 100






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 – 12.00 μ.μ. έως τέλος ωραρίου
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στους Ο.Τ.Α. του ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με αφορμή τη νέα δίκη που πραγματοποιείται την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 σε βάρος των τριών (3) συναδέλφων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη διάρκεια της 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης των Δημάρχων με τον Γερμανό εντεταλμένο Φούχτελ, το Νοέμβριο του 2012, στη Θεσσαλονίκη, και οι οποίοι είχαν αθωωθεί πρωτόδικα, προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης.
Η Στάση Εργασίας θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, από τις 12.00 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στη Συγκέντρωση Συμπαράστασης που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου).
Η δυναμική παρουσία των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έξω από τα δικαστήρια είναι η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί στη αυταρχική τακτική που ακολουθούσε η συγκυβέρνηση και συνεχίζεται, παρ' ότι ο Ελληνικός λαός καταδίκασε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου την άσκηση της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και την τακτική της τρομοκράτησης των εργαζομένων με την ποινικοποίηση ταυτόχρονα των αγώνων τους.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ζητά να σταματήσει η νέα δικαστική δίωξη σε βάρος των τριών (3) αθώων συναδέλφων, να σταματήσει κάθε συνδικαλιστική και πολιτική δίωξη τους. Οι αγώνες των εργαζομένων δεν τρομοκρατούνται, δεν ποινικοποιούνται και δεν καταστέλλονται.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
       Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                           Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: