Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Α.Μ.Ε.Α.



Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2016

                                                                                 Αριθμ. Πρωτ.: 131






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην συνεδρίασή της την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, συζήτησε την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου σύμφωνα με την οποία μέλος του Δ.Σ. επιτέθηκε και ξυλοκόπησε συνάδελφο Α.Μ.Ε.Α.

Προφανώς ο τρόπος αυτός συγκαταλέγεται στις μεθόδους πειθούς του κατά τα άλλα «αιρετού εκπροσώπου» των εργαζομένων.

Καταγγέλλουμε με κατηγορηματικό τρόπο το επεισόδιο που σύμφωνα με τις καταγγελίες δεν είναι το πρώτο.

Καταδικάζουμε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου Νικόλαο Πατσή που προφανώς αδυνατεί να συμπεριφερθεί όπως αρμόζει σε «αιρετό εκπρόσωπο εργαζομένων», δείχνοντας ανοχή στην κριτική και σεβασμό στην διαφορετική άποψη.

Καλούμε το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου να καταδικάσει και να απομονώσει τον Νικόλαο Πατσή που μόνο ως «εκπρόσωπος των εργαζομένων» δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί!!!

Καλούμε επίσης κάθε συλλογικό συνδικαλιστικό φορέα και στέλεχος να πάρει θέση ξεκάθαρη απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές που αμαυρώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα και δεν συνάδει με την «εργατική ταξική συνείδηση».

Το συνδικαλιστικό κίνημα την δύσκολη αυτή περίοδο δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζεται, δεν ενσωματώνει, δεν συγκαλύπτει συμπεριφορές που δυστυχώς ως εξαιρέσεις συναντώνται, άμεσα όμως οφείλει να καταδικάζει και να απομονώνει!!!

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
  Ο Πρόεδρος                                                               Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Νίκος Τράκας                                                                     Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: