Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Επιστολή Σ.ΥΠ.ΟΤΑ προς πρόεδρο του Υπηρεσιακoύ Συμβουλίου Ν. Κοζάνης



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ο.Τ.Α. Ν.  ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                  Κοζάνη   06-02-2017


Δ/νση : Ζαφειράκη    6                                              Αρίθ. Πρωτ. 3   
Ταχ.Κώδικας:   501 00 ΚΟΖΑΝΗ
Τηλέφωνο – FAX:  2461037179                  ΠΡΟΣ: Τον κ. Πρόεδρο του Υπηρεσιακού
e-mail: sypota@yahoo.gr                                      Συμβουλίου Υπαλλήλων ΟΤΑ
  www.edkozanis.blogspot.gr                                   ΠΕ Κοζάνης
                                                                              ΚΟΙΝ:  Μέλη & Γραμματέα Υ.Σ.
                                                                                             Δημαρχείο Κοζάνης
                                                                           Πλατεία Νίκης
                                                   501 00 ΚΟΖΑΝΗ
                           

Συνάδελφε,
Πρόεδρε του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΟΤΑ ΠΕ Κοζάνης

Με αφορμή της απόφασης του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας (Αριθ.Πρωτ. 1610/5-1-2017) με την οποία συγκροτήθηκε το μεταβατικό υπηρεσιακό συμβούλιο Υπαλλήλων ΟΤΑ ΠΕ Κοζάνης, θέλουμε κατ’ αρχήν να ευχηθούμε την επιτυχή έκβαση του τόσου σημαντικού έργου που σας έχει ανατεθεί.
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι τα υπηρεσιακά συμβούλια αποτελούν θεμελιώδη θεσμό της δημόσιας διοίκησης, καθώς λαμβάνουν αποφάσεις σε σημαντικά θέματα που άπτονται στην εν γένει υπηρεσιακή κατάσταση των υπαλλήλων.
Από την πλευρά μας γινόμαστε καθημερινά δέκτες πολλών ερωτημάτων και παραπόνων δεκάδων συναδέλφων, οι οποίοι αγωνιούν για τα θέματα που αναμένουν αποφάσεις, σχετικά με την λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, που συνεδρίασε τελευταία φορά στις 14-9-2016.
Γνωρίζουμε ότι έχουν συσσωρευτεί πολλές δεκάδες υποθέσεις, οι οποίες όπως αντιλαμβάνεστε είναι κομβικής σημασίας για τους συναδέλφους.
Σας υπενθυμίζουμε το ΠΔ 69/2016 σχετικά με την υποχρέωση του Υ.Σ. να εκδώσει αποφάσεις για την αναγνώριση χρόνου προϋπηρεσίας εντός τριμήνου από την κατάθεση των αιτήσεων των υπαλλήλων στον φορέα, καθώς επίσης και την εγκύκλιο ΔΙΔΑΔ/Φ.31.56/2417/οικ.31389 και πλήθος άλλων περιπτώσεων. Σε κάθε περίπτωση οι συνεδριάσεις του Υ.Σ. οφείλουν να είναι τακτικές αφενός για να αποφεύγεται η συσσώρευση θεμάτων και ο αντίστοιχος όγκος εργασίας σας, αφετέρου για να λαμβάνονται οι αποφάσεις που λύνουν διοικητικά θέματα υπαλλήλων και συντελούν στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών. 
Κατόπιν των ανωτέρω και προκειμένου να ενημερώσουμε τους συναδέλφους-  μέλη του συλλόγου μας, τίθενται εύλογα ερώτημα:
- Ποιος ο λόγος που έχει να συνεδριάσει το Υ.Σ. από τις 14-09-2016 με την σύνθεση που είχε έως την συγκρότησή του ως μεταβατικού, και για ποιο λόγο δεν έχει συνεδριάσει ακόμα από τις 5-1-2017, αφότου συστάθηκε με την νέα σύνθεση που προέκυψε από τις εκλογές στις 13-12-2016 και πότε πρόκειται να συνεδριάσει.
- Επίσης θα επιθυμούσαμε να μας γνωστοποιείτε τις ημερομηνίες συνεδριάσεων του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και τα θέματα  κάθε συνεδρίασης, προκειμένου να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους μας.
Τέλος σας ζητάμε άμεσα, «να υπερβάλλετε εαυτόν» για να αναπληρωθεί ο ήδη χαμένος χρόνος.
Είμαστε βέβαιοι για την συνεργασία και ευχόμαστε καλή δύναμη και υπομονή στο έργο σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ...Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ????
ΠΑΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ....ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...ΘΑ ΣΥΝΕΡΙΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ??? ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...... ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ...ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ