Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛ.Γ.Α.


                Αθήνα, 23 Μαρτίου 2017

Aριθμ. Πρωτ.: 269

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛ.Γ.Α.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-.Ο.Τ.Α. στηρίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Καρδίτσας και συγκεκριμένα την αποχή από τα καθήκοντά των ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. στο Νομό Καρδίτσας.

Οι εργαζόμενοι Ανταποκριτές του ΕΛ.Γ.Α. παραμένουν απλήρωτοι για τις υπηρεσίες που παρέχουν εδώ και δεκαπέντε (15) ολόκληρους μήνες, ενώ από την πλευρά της η Διοίκηση του Οργανισμού ουσιαστικά τους κοροϊδεύει όταν μετά τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες των εργαζομένων επικαλείται απλά διαδικαστικά προβλήματα.

Οι συνάδελφοι Ανταποκριτές του ΕΛ.Γ.Α. αντιμετωπίζουν τα ίδια και σοβαρότερα ίσως προβλήματα με τους Ανταποκριτές του Ο.Γ.Α., βλέπουν το μέλλον τους να διαγράφεται αβέβαιο, να αντιμετωπίζονται από την Διοίκηση του Οργανισμού απαξιωτικά και το αρμόδιο Υπουργείο να αδιαφορεί απέναντι στην υποβάθμιση του ΕΛ.Γ.Α. στο πλαίσιο λειτουργίας του Ε.Φ.Κ.Α.

Για τους λόγους αυτούς, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-.Ο.Τ.Α. αποφάσισε να προκηρύξει ΑΠΟΧΗ από τα καθήκοντα των Ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. σε Πανελλαδικό επίπεδο μέχρι την καταβολή του συνόλου των δεδουλευμένων αποδοχών τους και την οριστική και αναλυτική ενημέρωση για το μέλλον του θεσμού.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
  Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Τράκας                                                                   Βασίλης Πετρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: