Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Η ετήσια Γενική Συνέλευση



Την Πέμπτη 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Υπ.ΟΤΑ Ν.Κοζάνης.
Στη συνέλευση αναλύθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2016-ο οποίος και εγκρίθηκε από το Σώμα της Γ.Σ.-και παρουσιάστηκε μια μικρή αναδρομή στις δράσεις και τα θέματα που μας απασχόλησαν την περασμένη χρονιά.
Επίσης παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ο προυπολογισμός του 2017.

Ακολούθησε ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον διάλογος για διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και τους συναδέλφους γενικότερα ενώ έγινε και ευρεία αναφορά και παρουσίαση των κινήσεων που σχετίζονται με  την δυνατότητα συνένωσης του Συλλόγου με το Σωματείο Εργαζομένων Δήμων Κοζάνης.
Μέρος αυτών των ενεργειών είναι αποτελεί και η πρόθεση τροποποίησης και επικαιροποίησης συγκεκριμένων άρθρων του καταστατικού του Συλλόγου.

Ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής πίτας, η κλήρωση τριών τυχερών λαχνών και η βράβευση των παιδιών συναδέλφων που επέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά των συναδέλφων και του χρόνου  περισσότερες ανάλογες βραβεύσεις!

Δυστυχώς οι καταστατικές αλλαγές δεν κατέστη δυνατό να τεθούν σε ψηφοφορία καθώς δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία (παρόντα μέλη 92  με απαιτούμενα παρόντα μέλη 106). Τα μέλη της Γ.Σ. ενημερώθηκαν για τις καταστατικές αλλαγές  που προτείνονται και θα οριστεί νέα ημερομηνία συνέλευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: