Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Σ.ΥΠ.ΟΤΑ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ: Ψήφισμα ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ο.Τ.Α.   Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ                                             
           
 
 
 
                                              ΨΗΦΙΣΜΑ -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                        
                                                            6-9-2017
          
                        ΟΧΙ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
 
Ο Σεπτέμβριος ήταν και είναι ο μήνας που ανοίγουν τα σχολεία.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, με την κοινωνική βαρβαρότητα που μας έχουν επιβάλει τα ισχυρά λόμπι του κεφαλαίου, δίπλα στα σχολεία πρέπει να προσθέσουμε ότι ανοίγουν και τα ειρηνοδικεία.  Και επειδή η χώρα εκσυγχρονίζεται, πλέον έχουμε και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!
 
Χιλιάδες οικογένειες σήμερα, εκτός από τα προβλήματα επιβίωσης που καλούνται να αντιμετωπίσουν, την υπερφορολόγηση, την κάλυψη εξόδων για την (δημόσια και δωρεάν….) εκπαίδευση, έχουν να αντιμετωπίσουν και την πιθανότητα να μείνουν χωρίς σπίτι..
 
Από την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη λοιπόν  ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί. 214 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, και πολύ μεγάλος αριθμός αφορά σε λαϊκή κατοικία και περιουσία.
 
Η λαϊκή περιουσία, η κατοικία, η δυνατότητα να ζούμε σαν άνθρωποι και όχι απλά να επιβιώνουμε σαν «μέσο παραγωγής», δεν είναι ζήτημα αξιοπρέπειας ή πολιτικής τοποθέτησης, είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και θα το προασπίσουμε, αλληλέγγυα και αποφασιστικά, με όλες μας τις δυνάμεις.
 
 
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ
 
 
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: