Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Η εγκληματική αδιαφορία κράτους και Ο.Τ.Α. συνεχίζεται…!!!



Αθήνα, 30 Απριλίου 2018

Αριθμ. Πρωτ.: 603





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η εγκληματική αδιαφορία κράτους και Ο.Τ.Α. συνεχίζεται…!!!
         
Τραγωδία σήμερα το πρωί στην Τήνο με θύματα εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στην Καθαριότητα. Κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων, όχημα του Δήμου εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 100-120 μέτρων στην περιοχή της Ποταμιάς.
Ο οδηγός του απορριμματοφόρου και οι δύο επιβαίνοντες υπάλληλοι επίσης στην Καθαριότητα παρασύρθηκαν από το όχημα και δύο εξ αυτών δυστυχώς, βρήκαν τραγικό θάνατο. Ο τρίτος ανασύρθηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής με σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Τήνου για να του παρασχεθεί κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια.
Πρόκειται για ένα ακόμη τραγικό δυστύχημα που βυθίζει στο πένθος την οικογένεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., η οποία επανειλημμένα έχει θέσει θέμα εφαρμογής των κανόνων για την Υγιεινή και την Ασφάλεια, αλλά τα αρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας αδιαφορούν και κωφεύουν, ζητάει να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια της τραγωδίας και να καταλογιστούν ευθύνες όσο ψηλά και αυτές υπάρχουν.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για το τραγικό περιστατικό και τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των δύο εργαζομένων για τον αναπάντεχο χαμό τους. Εύχεται ο τρίτος εργαζόμενος να διαφύγει τον όποιο κίνδυνο και να επιστρέψει σύντομα υγιής στην οικογένειά του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: